23 oktober, 2017 admin

Vinslövs Fritidscenter finns på Facebook!

Sociala medier

Vi vill gärna göra vår kontakt med våra kunder mer personlig. Vad är mer personligt än att låta våra kunder komma in i värmen hos Vinslövs Fritidscenter genom vår Facebook-sida! Här kan ni se inlägg om det senaste hos oss och våra nöjda kunder som gärna poserar framför sina nya fordon med äventyr i blicken. Vårt sortiment från det nyaste på marknaden till det bästa ibland begagnade husvagnar och husbilar finns även tillgängligt på sidan.

Över 1300 personer gillar vår sida och följer våra inlägg! Kom in du med i värmen och kom i kontakt med oss som jobbar här.

Hitta fordon till salu!

Under menyvalet Fordon till salu kan ni se vårt omfattande sortiment av nya och begagnade husvagnar och husbilar. Här kan ni se priset för respektive fordon ihop med relevant information för att på bästa sätt kunna informera er som kund om den höga kvalitén som vi håller här på Vinslövs Fritidscenter. Kontakta oss gärna om ni vill ha mer information eller har några funderingar vid ett köp av ert dröm-fordon!

Se inlägg på våra nöjda kunder!

Under menyvalet Inlägg kan ni se våra kunder med deras nya fordon, redo för äventyr och upplevelse när och vart de vill! Om du har några funderingar om produkten så skriv gärna en kommentar under inlägget så återkopplar vi med svar så snabbt som möjligt.