24 oktober, 2017 admin

Hitta Vinslövs Fritidscenter på bytbil!

Vinslövs Fritidscenter – Nya och begagnade husvagnar och husbilar

Drömmer ni om att ta er an vägen och njuta av friheten att kunna sova och uppleva omgivning när ni bestämmer? Med husvagn och husbil är denna dröm inom räckhåll! Med ett brett sortiment av nya och begagnade husvagnar och husbilar är vi säkra på att ni kan hitta något som passar just er! Genom BytBil kan ni kontakta oss på Vinslövs Fritidscenter för mer information om vårt sortiment, vad vi kan göra för er och några andra funderingar ni kan ha gällande vid köp av husvagn och husbil.
Vi välkomnar er gärna till att använda formuläret där för att kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt!

Jag vill kontakta er direkt på telefon istället för genom mejl, hur gör jag då?

Absolut! På vår Facebook-sida hittar ni vår kontaktinformation i högra spalten. Ni kan även gå in på Kontakta oss här på sidan för att hitta vår kontaktinformation.
Skulle ni inte komma fram till oss direkt så försök gärna en liten stund senare, vi jobbar så effektivt som möjligt för att komma i kontakt med just er så vi kan hjälpa er
hitta er nästa husvagn och husbil. På Facebooks inläggs-sida kan ni även se våra nöjda kunder och kommentera på deras nya köp.

Vill ni istället besöka oss och få en mer personlig hjälp? Adressen till våra lokaler finns bland kontaktinformationen på facebook-sidan!