6 november, 2017 admin

Tankar vid köp av nytt camping-fordon!

 

En bild på ett vägskäl i härlig natur

Att köpa sitt första camping-fordon kan likna vägskälet i bilden ovan, det finns flera vägar att ta och för att hitta sin egna väg kan det uppstå en massa frågor. Vilket märke är bäst? Vilken årsmodell ska man välja? Hur undviker man ”dåliga” affärer?

Ta det lugnt! Vi kan hjälpa dig med dina frågor. I den här artikeln kommer vi att gå igenom några saker som kommer hjälpa dig att göra ett informerat val och hitta det rätta fordonet för dina intressen!

Bild på en stoppskylt

Stopp och belägg! Hoppa inte in i ett köp utan att först veta vad det är du får. Detta är en typiska ”fälla” som oseriösa försäljare använder sig av där dem försöker skynda på en affär och lura dig till att köpa luft. Ta alltid reda på vad försäljaren är för en sorts person. Är det en privatperson som vill sälja sitt fordon på nätet? Försök alltid att planera ett besök så att du med egna ögon kan se vilken kvalité fordonet är i. Kolla rost, bromsar, besiktningsregister m.m. Fråga efter bevis som kan försäkra dig om att den håller svensk vägstandard. Efter ett köp är det upp till dig att försäkra dig om att ditt fordon är säkert för vägen och för dina medmänniskor.

Vill du undvika risken att komma i kontakt med oseriösa försäljare när du vill handla begagnat? Besök våra lokaler och träffa våra härliga medarbetare för personlig hjälp eller gå in på vår sida på BytBil och se vårt utbud av nytt och begagnat!

För familj-utflykter och semester-resor

Semester med familjen i husvagn och husbil är ger dig stora möjligheter att planera din resa efter eget schema, läs mer om detta i vårt senaste inlägg!

När det kommer till att välja fordon för din familj så finns det flera frågor som måste besvaras. Hur stor är familjen? Hur gamla är barnen? Ska ni semestra i Sverige eller i Europa? Detta är några av de viktigaste frågorna som måste besvaras för att kunna hitta rätt fordon för dig och din familj. För en större familj är det optimala kanske en husvagn där man kan få plats med fler bäddar och mer utrymme för barnen att leka. Är barnen äldre och vill hellre uppleva nattlivet där ni semestrar så kanske en husbil passar bättre då man inte utnyttjar så mycket utrymme annat än bädden.

Vi sätter punkt för denna artikel just nu, håll gärna ett koll på vårt flöde för mer information framöver eller besök våra lokaler och få hjälp med ert val av ett nytt camping-fordon av våra fantastiskt kunniga medarbetare som gärna svarar på frågor över en kopp kaffe!

Tagged: , , , ,