7 november, 2017 admin

Tankar vid köp av nytt camping-fordon, del 2!

Bild på färgglad husbil

Detta är en fortsatt artikel, se första delen här!

Kanske ser ditt drömfordon ut såhär! Ditt fordon ska reflektera dig som person och vara enligt ditt tycke. Färg och form är en viktig del som många väljer bort då det är en ”världslig sak”. Man vill ju känna sig lite unik och inte bara en del i gruppen, våga stå ut med dina färger! Men det kan vara helt okej att välja bort unika färger och former om man endast är intresserad av funktionaliteten av fordonet.

Forma ditt egna fordon med tillägg

En bild på resande husbil bland bergAtt lyxa till ditt fordon med extra tillägg ger en bättre upplevelse under resans gång men tar även en lite större bit av budgeten. Hur ska man välja vad som behövs och vad som ska väljas bort?

Det är i stor del upp till dig själv, vi försäkrar oss alltid att ditt fordon är enligt svensk vägstandard men ger dig många möjligheter till att anpassa just ditt fordon efter dina behov. Planera gärna resor medans du tittar på fordon, olika resmål kan kräva olika anpassningar till ditt fordon. Åker man runt bland berg och hårda tillstånd så kan är det bra att lägga mer på bättre däck och kanske till och med ett extra däck ifall olyckan slår till. Kanske planerar ni att ta en skön tur nere i Spanien nån gång och behöver ha koll på temperaturen i fordonet, ingen vill ju sova i +30 grader! Då kan ett extra bra luftsystem passa bra i ert fordon.

Håll koll på din budget!

En budget är väldigt viktig att sätta upp innan du bestämmer dig för märke och årsmodell. Om man inte tidigt sätter upp en budget är det lätt att man köper saker som man inte använder eller egentligen behöver. Vad som är just din prisklass beror mycket på dina behov och vad du ska använda fordonet till. En familj med två småbarn och två vuxna kan behöva en hel del utrymme och då kan det vara värt att lägga till lite på budgeten för att ha råd med ett större fordon. Medans en familj med barn över 18 år kanske inte behöver det extra utrymmet då barnen kommer att spendera en stor del av sin tid utanför fordonet.

Det var allt för denna gång, vi tänker nog att fortsätta lägga till fler delar när vi känner att vi hittar goda idéer som kan hjälpa våra kunder att hitta sitt rätta fordon. Som vi tidigare nämnt, om ni fortfarande är osäkra så kom gärna förbi våra lokaler och prata med våra härliga medarbetare över en kopp kaffe så svarar vi på de frågor ni har kring ert köp!

Väkommen!