20 november, 2017 admin

Nu är det snart *hjul* igen!

Halvvägs genom november och man känner i temperaturen att julen är runt hörnet. Lite tråkigt för de flesta campare då det inte är idealt att sova i husbil under vintermånaderna men lite camping-värme ska vi nog kunna ta med in i kylan! Under vintern är det ett perfekt tillfälle för att fräscha upp husvagnen eller husbilen lite med nya textiler, renovering av ytskikt eller varför inte en ny färg? Förbered noga inför semestern så slipper man en massa problem som kan dyka upp senare!

Julklappstips till camping-vänner!

Det gäller att vara tidigt ute med julklappshandeln så att man lugnt och sansat kan rulla sig fram till julafton och njuta av familjeglädjen och glöggen. Vi har tagit fram lite julklappstips till camping-vänner eller varför inte din camping-partner!

Wunderbaum med pepparkaksdoft

En present som aldrig slår fel hos fordonsägare som vill känna julstämning varje gång de sätter sig i bilen eller husvagnen. Wunderbaums är oftast väldigt billiga så ge gärna bort ett par stycken i olika dofter så att mottagaren kan varva med dofterna och känna julen ännu längre!

Dekaler med favoritmotiv

Med dekaler av olika motiv kan man göra sitt fordon ännu mer personligt och markera sin egen stil. Även här har vi en väldigt billig gåva som man gärna kan ge bort med fler olika motiv!

Presentkort på händelser, bensin och resmål i vårt avlånga land!

Vi känner ju till att våra camping-vänner gillar att resa och uppleva nya platser. Så varför inte ge bort presentkort eller rabatt-kuponger på unika resmål i Sverige? Något som alltid är uppskattat kan vara ett presentkort på någon av de populära bensin-mackarna i området. Nu när priset på bränsle är på uppgång så tas ett värdekort på några hundra gärna emot ute på vägen!

Dynor till inredning

Kanske är det dags för en ”makeover” på sofforna i camping-vännernas camping-fordon. Ge bort nya dynor av SvenskaDynor som Vinslövs Fritidscenter AB är återförsäljare av!

Under julen är det extra viktigt att uppleva tiden med varandra och visa vänlighet. Med kaffe, glögg, saffransbullar och pepparkakor hoppas vi att julkänslan finner er till hjärtat under december.

Bild på tomtenisse

Tagged: , , , ,