18 december, 2017 admin

Sun Living S 75 SL

Är ni på jakt efter en ny husbil? Sun Living S 75 SL kan vara ert nya fordon!

Ett prisvärt kraftpaket

Sun Living S 75 SL ger mycket för pengarna och passar perfekt som en första husbil. Till en kostnad av 670 000 kr så levererar Sun Living en husbil som man förväntar sig i dem högra prisklasserna, till bra kvalité! Husbilen är manuell och under huven hittar vi en Fiat 2.3 som ger en effekt på 130 hK! Karossen är halvintegrerad med taksäng och sidorutorna är mörklagda. Fordonet är utrustat med servostyrning, ABS-bromsar, god planlösning med långbäddar, airbag, antispinnsystem och mycket mer! Med en totalvikt av 3500 kg får man plats med mycket och lite mer därtill. Sun Living S 75 SL drivs på diesel.

Inredning i Sun Living S 75 SL

Inuti Sun Living S 75 SL hittar ni ett fullständigt vinkelkök med gasolspis, kylskåp, gasolugn, förvaringslådor, diskho och vattenkran! Dusch och toalett finns med handfat och förvaringsskåp. Här finns ingen chans att fötterna blir kalla med elektrisk golvvärme genom boendeytan. Materialet på skåp och väggar har träd som motiv, för att väcka den mysiga camping-känslan man får när man sover ute i det fria bland träden!

Längre back hittar vi sovplatserna. Två stycken långbäddar med förvaringsskåp ovanför och mysig belysning mot väggen. Förvaring under sängarna samt möjlighet att utöka med ytterligare en långbädd i mitten genom att dra ut en lucka, en hel del sovplats för ytan!

I den främre delen av fordonet finns det fem stycken färdplatser med ett bord.

Sun Living S 75 SL har flera förvaringsutrymmen som man kommer åt utvändigt och överraskar i sättet Sun Living tar till vara på ytan i och utanför fordonet!

Har ni missat att Vinslövs Fritidscenter finns på Facebook? Där ser ni inlägg om våra härliga kunder och bilder på deras nya köp, redo för nya äventyr!

Tagged: , , ,